Albert Sounits Crémant de Bourgogne – Brut Nature, er seneste skud på stammen af spændende Crémant-varianter.
Vinen er fremstillet som Albert Sounits øvrige Crémanter, men denne har vel nok mere sigte på connaisseurs. Vinen er sammenstukket af 65% Pinot Noir og 35% Chardonnay. Druerne er håndhøstede, og vinifikationen foregår i ståltanke ved ca. 14 grader. Efterfølgende lagrer vinen 14-20 måneder på sit lie, og aftapningen ske uden brug af dosage, hvorfor navnet Zero Dosage fremgår af etiketten.
Albert Sounits Crémant de Bourgogne - Brut Nature er tør uden på nogen made at virke knasende. De fine nuancer fra Pinot Noir og Chardonnay træder delikat igennem i både duft og smag, hvorfor vinen vil finde en passende gastronomisk ledsager i den mere sarte og forfinede ende af skalaen. Østers eller pocheret fisk vil være oplagte muligheder.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Serveringsforslag
Information
| Type | Mousserende vin |
| Land | Frankrig |
| Område | Bourgogne |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 12,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 35% 65% |
| Serveringsforslag | Apéritif Fisk - lys Skaldyr |
Om produktet

Frankrig

