Beau-Rivage er en af Bordeaux´s ældste mærker og har været Borie-Manoux's visitkort i mere en 60 år. Det er en sammensætning af vine udvalgt af Borie-Manoux's kældermester på flere af firmaets ejendomme på begge sider af Garonne-floden. Druesammensætningen er klassisk for Bordeaux med Cabernet Sauvignon (50-60%), Merlot og i nogle årgange Cabernet Franc (Max. 10%).
Vinen er normalt udelukkende vinificeret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, men der kan også i nogle årgange indgå vine, som er blevet modnet på træfade. Det er en fyldig vin med god balance mellem frugt og tørhed. Den er meget ren i smagen, delikat og samtidig kompleks med nuancer af solbær, cedertræ og milde krydderier.Server Beau-Rivage Rouge til rødt kød, fjerkræ, pasta- eller risottoretter og til hvidskimmeloste.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Serveringsforslag
Information
| Type | Rødvin |
| Land | Frankrig |
| Område | Bordeaux |
| Årgang | 2016 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 13,00 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 5% 60% 35% |
| Serveringstemperatur | 15-17°C |
| Serveringsforslag | Fjerkræ Lyst kød Pasta & Pizza |
Om produktet


