Druerne til Ca’ Vittoria Appassimento høstes fra udvalgte marker i Puglia. Druerne tørres naturligt på vinstokkene i 15 dage. Skuddet, der bærer klaserne klippes, så saften forhindres i at nå frem til klaserne. Herved mister klaserne op til 50 % af deres vægt ved naturlig fordampning af vandet – og sukkerindholdet, aromaer og smagsstoffer koncentreres markant. Der har givet vinen en dybrød farve, en rig og intens duft, med modne noter af blomme og rosin. Smagen er koncentreret, meget fyldig med noter af mørk chokolade og krydderurter. Et fremragende og prisrigtigt alternativ til Venetos ofte hundedyre Amarone.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Serveringsforslag
Information
| Lagring | 1;4 år fra høstår |
| Type | Rødvin |
| Land | Italien |
| Område | Puglia |
| Årgang | 2015 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 14,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 25% 60% 15% |
| Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Oste - milde |
Om produktet

Italien

