Prosecco-druerne (Glera) til denne vin hentes i Treviso og Venezia provinserne på flere parceller i en højde af 100-400 m. Gæringen foregår i lukkede ståltanke (Cuve Close) og varer i ca. 18 til 20 dage. Den standses ved at man sænker temperaturen og vinen får derefter lov at modner på sit ”lie” (bundfald) i mindst en måned. Aftapningen forgår efter en let filtrering.
Vinen har en flot lysgylden farve med flotte, vedvarende bobler. Den er meget aromatisk og frugtrig i duften, med nuancer af æbler, ferskner og grapefrugt. I smagen er den meget sprød og appetitgivende med en god frugtsødme.
Perfekt som aperitif, til ostgratinerede forretter, asiatiskinspirerede skaldyr- eller fjerkræsretter. Den kan også serveres til desserter med frugt. Serveringstemperatur: 8 - 10 °C.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Cantine Toressella, Prosecco DOC Extra Dry
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
| Type | Mousserende vin |
| Land | Italien |
| Område | Veneto |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 11,00 |
| Druer | 100% |
| Serveringsforslag | Apéritif Fjerkræ Frugt og nødder Skaldyr |
Om produktet

Italien

