{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Caprili, Brunello di Montalcino 2016

Fra 419,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 540,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 419,00 kr.
Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
Levering 7-8 hverdage
Serveringsforslag
Information
James Suckling Point
94
The Wine Advocate Point
95
Type
Rødvin
Land
Italien
Område
Toscana
Underområde
Montalcino
Årgang
2016
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
14,00
Proptype
Kork
Druer
 100%
Serveringstemperatur
15-17°C
Serveringsforslag
Lyst kød Mørkt kød Simreretter Svin
Om produktet

Caprili Brunello di Montalcino er arketypisk Brunello i ordets bedste forstand - som altid lavet på 100% Sangiovese Grosso fra egne marker i Tarvernelle med områdets mest berømte hus, Soldera Case Basse, som nærmeste nabo.
Hos Caprili foregår vinificeringen som den altid har gjort med gæring og forlænget udblødning (maceration) af drueskallerne i cementkar og lagring i store slavonske egetræsfade i 3 år. Dernæst følger endnu et år i flasken før vinen vurderes klar til frigivelse - ca. 4 år efter druerne blev høstet.

Alt, hvad der er godt, er dog værd at vente på. Den færdige vin fremstår straks indbydende med sin granatrød farve og ikke mindst krydrede bouquet, der lokker med Brunellos charmerende frugt i form af friske kirsebær, blommer og ribs og fortsætter med strejf af timian, skovbund og frisk pibetobak tobak. I munden smelter den fyldige, store og krydrede muskulatur sammen med det helt fine, delikat blomstrede og sarte. Alle strengene er med andre ord i spil fra start og hele vejen gennem den langstrakte og saftspændte eftersmag.

Caprili er en fornem ledsager til italiensk gastronomi, når menuen står på Osso Bucco, porchetta, kaninragout eller andre andre intense simreretter.

Vinen kan gemmes i op til 15 år fra høståret. Ønsker du allerede at nyde den i dag, anbefaler dog at hælde den på karaffel 2-3 timer, inden du serverer den - optimalt ved 15-16 grader.