Amarone Cecilia Beretta er lavet på Corvina, Rondinella, Corvinone og Croatina, som er dyrket i Valpentena-området, nordøst for Verona. Den kalk- og stenholdig, aflejringsjord giver vine, som generelt har en god balance mellem styrke og finesse. Klaserne bliver høstet i september og lægges til tørre i små kasser indtil slutningen af februar i store, ventilerede rum. Derefter bliver klaserne presset, og mosten bliver gæret i ståltanke. Når gæringen er afsluttet, bliver vinen naturligt bundfældet og overføres derefter til små barriques, hvor den modner i halvanden år. Efter aftapning forbliver vinen yderligere et år i kælderen.Her kan man tale om frugtkoncentration, bid, harmoni og finesse. En stor Amarone med klassiske nuancer af kirsebær, chokolade, lakrids og peber.Amarone er velegnet til rødt kød, vildt og ost.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Serveringsforslag
Information
| Type | Rødvin |
| Land | Italien |
| Område | Veneto |
| Underområde | Valpolicella |
| Årgang | 2014 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Dyrkning | Traditionel |
| Alkohol % | 15,00 |
| Proptype | Kork |
| Serveringsforslag | Mørkt kød |
Om produktet

Italien

