{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Chateau Haut-Myles, Médoc 2016

Før 129,00 kr. 118,15 kr.
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Land
Frankrig
Område
Bordeaux
Årgang
2016
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
13,50
Proptype
Kork
Druer
 53%  47%
Serveringstemperatur
16-18°C
Serveringsforslag
Lyst kød Mørkt kød Oste - kraftige
Om produktet

Château Haut-Myles ligger i forlængelse af Château d’Escurac. Vinmarkerne er stort set samlet i en samlet blok på 18 hektar i kommunen Blaignan i det nordlige Médoc. Vinen indgik allerede fra 1932 i Cru Bourgeois klassifikationen.
Vinmarkerne dækker et areal på 18 hektar, der er beplantet med 53% Merlot og 47% Cabernet Sauvignon.
Siden 2013 har markerne været dyrket og plejet efter HVE3 principper i retning mod omlægning til fuld økologisk produktion. Produktionen på slottet er traditionel, og lagringen foregår på en kombination af franske egetræsfade og tanke. Château Haut-Myles ejes af fransk/danske Anne Landureau, og det er Annes moder Merete Løvig Larsen, der er direktør og daglig leder.