Druerne er høstet parcelvis når de er optimalt modne. Høsten foregår manuelt på nogle af parcellerne og med høstmaskiner på andre. Transporten foregår i lukket beholder under beskyttet atmosfære for at undgå oxydering. Efter afstilkningen bliver druerne sorteret på sorteringsbord. Gæringen foregår separat på ståltanke af forskellige størrelse, efter druesort og parcel. Efter gæringen bliver vinen sammenstukket til en vin og gennemgår en malolaktisk gæring. Druesammensætningen er normalt baseret på Merlot (80-90%), og desuden Cabernet-Sauvignon, Petit-Verdot og i visse årgange Cabernet Franc. Vinen er modnet i 12 måneder på 225-400 l. fade. Andelen af nye fade varierer efter årgangen (normalt ca. 30-45%).
Réserve du Château Pey La Tour er en Bordeaux Supérieur som kan måle sig med langt større vine fra Bordeaux. Den har både elegance, kødfuldhed og kompleksitet. Farven er dyb, rubinrød næsten sort. Duften er intens, med frugtrige toner af solbær, brombær og sorte moreller. I smagen er vinen først sprød og delikat, men den udvikler sig hurtigt med mere velour, rundhed og dybde.
I eftersmagen fornemmer man en del tannin, som varsler om et langt modningspotentiale, men det er finessen og charmen som vinder. Det er en yderst vellavet vin i en ægte Bordeaux-stil, med tørhed og samtidig masse af charme. Klasse!
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Chateau Pey La Tour Reserve Bordeaux Superieur 2017
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
| Type | Rødvin |
| Land | Frankrig |
| Område | Bordeaux |
| Årgang | 2017 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 14,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 13% 87% |
| Serveringstemperatur | 16-18°C |
| Serveringsforslag | Koteletter Lyst kød Svin |
Om produktet


