{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Chateau Puyfromage, Côtes de Bordeaux Franc 2016

Før 110,00 kr. 88,14 kr.
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Land
Frankrig
Område
Bordeaux
Årgang
2016
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
14,00
Proptype
Kork
Druer
 74%  17%  9%
Serveringstemperatur
16-18°C
Serveringsforslag
Lyst kød Mørkt kød Oste - kraftige
Om produktet

Château Puyfromage har en flot og dyb rød farve med rubinagtige glimt. Næsen er fin og frugtagtig med noter af sorte bær. Smagen er virkelig blød, og tanninerne nærmest smelter på tungen.

Château Puyfromage er en klassisk familieejendom. Én af dem, der desværre bliver færre og færre af i Bordeaux.
Det ejes af fire brødre - Yves, Francis, Philippe og Frédéric Marque.
Deres familie har været beskæftiget i vinindustrien i mange generationer.
Som bødkere, vinproducenter eller vinhandlere. Men det var brødrenes bedstefar Abel Alber, der købte Château Puyfromage i 1943, og dermed startede en ny vinhistorie for familien.

De fleste af slottets marker ligger i appellationen Francs Côtes de Bordeaux, som er beliggende i udkanten af det berømte kalkstenplateau i Saint-Emilion. Markerne er beplantet med 74% Merlot, 17% Cabernet Sauvignon 9% Cabernet Franc.

Familien producerer efter bæredygtige principper. Når druerne høstes, sker der en sortering af druerne, som afstilkes og efterfølgende går i tanke, hvor der sker en udblødning og gæring over 3 uger. Vinen lagres i hele 18 måneder på franske egefade.

Serverings-TIP
Serveringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Vinen er meget velegnet til en god sammenkogt ret.
Prøv den evt. til Osso Buco. Det er absolut også en dejlig vin at serveret til et udvagl af ikke for kraftige oste.