{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Chateau Suau Cadillac, Côtes de Bordeaux 2015

180,00 kr.
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Land
Frankrig
Område
Bordeaux
Årgang
2015
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
13,50
Proptype
Kork
Druer
 70%  20%  10%
Serveringstemperatur
16-18°C
Serveringsforslag
Mørkt kød Oste - kraftige Svin
Om produktet

Denne vin er en ægte fransk charmør. Kødfuld, frugtagtig og forfører med dens aromaer af røde frugter og sorte kirsebær i flot harmoni med svage fadtoner, men også med sin smukke struktur og sin friske og elegante finish.
Det er en virkelig velproduceret vin.

Château Suau, der er beliggende i Côtes de Bordeaux-Cadillac appellationen (tidligere benævnt 1. Côtes de Bordeaux) har omkring 65 hektar vinmarker. Vinstokkene står på en undergrund af grus og ler. Markernes specielle "terroir" er begunstiget af syd/syd-østvendte skråninger og plateauer.

Produktionen på slottet er 100% økologisk, og foregår med den verdenskendte ønolog Michel Rolland i spidsen.  
Vinen er produceret på 70% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon samt
10% Cabernet Franc.

Under høsten foretages en omhyggelig sortering i kælderen og stilkene fjernes. Gæringen foregår i termoregulerede tanke af rustfrit stål. Efterfølgende lagres vinen i minimum 12 måneder på franske egetræsfade.

Serverings-TIP
Serveringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Det er en rødvin, som virkelig viser sig fra sin bedste side, hvis den serveres til klassiske danske kødretter med kraft og saft, eller til modne kraftig oste.