Pommus er en tør æblevin og det første bud på en egentlig mad-vin fra Cold Hand Winery.
Den er baseret på de seks æblesorter: Elstar, Ingrid Marie, Belle de Boskoop, Pigeon, Cox’ Orange og Jonagold.
Direkte efter presningen er mosten frosset ned. Ved optøningen blev mosten koncentreret, så både syre, sødme – og ikke mindst aroma blev forøget.
Da denne grundvin var helt tør, blev den fyldt i champagneflasker og sat til 2. gæring.
Efter 2. gæringen blev vinen håndvendt i champagnereoler og degorgeret.
Vinen er tør med en god syre – dejlige æbletoner og en behagelig eftersmag. Den vil være en ideel ledsager til fisk og skaldyr, lyst fjerkræ og. lign.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Serveringsforslag
Information
| Type | Mousserende vin |
| Årgang | 2014 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Dyrkning | Traditionel |
| Alkohol % | 11,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 100% |
| Serveringsforslag | Apéritif Fisk - lys Skaldyr |
Om produktet


