{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Domaine Barmes-Buecher, Gewurztraminer Hengst Grand Cru 2016

Fra 309,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 379,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 309,00 kr.
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Levering 7-8 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Hvidvin
Land
Frankrig
Område
Alsace
Årgang
2016
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
13,80
Proptype
Kork
Druer
 100%
Serveringstemperatur
8-12°C
Serveringsforslag
Fisk - fede Fisk - lys Fjerkræ Krydrede retter
Om produktet

92+ point - Vinous, januar 2019

"Luminous straw-yellow. Tropical fruit, cloves, vanilla, cinnamon and orange blossom aromas are complicated by grilled smoked meat on the enticing nose. Vibrant and juicy, offering relatively sweet, round flavors of lychee, pink grapefruit and papaya (21.6 g/L r.s. and 3.1 g/L total acidity). The finish is tactile and offers a slight note of green underbrush and earth. The estate shows a sweetness scale of 1 to 5 on its back labels, and this is tagged at 3 (“medium-dry”). Usually a powerful Gewürz in the Hengst mold, but less so than usual given the fresh year."

92 point - gastro:

"75 ha, mange siger, at Hengst er et af skræmmeeksemplerne på grand cru-kategoriens ekspansive og grådige demarkering. Ingen kan dog betvivle Hengst-markens evner. Wintzenheims stolthed og præget af kalket mergel, perfekt for fuld ekspressiv gewurtztraminer. Den oser positivt af Lancômes Trésor, Dr. Hauschka-produkter med rosensessens, den er røget, dyb og frisk på samme tid, fed, cremet og rig, men hyperfokuseret, nærmest trodsigt med ca. 22 g restsukker. Tal kan lyve – den virker ikke sød, og igen er der trylleri med eftersmagen, der formår at samle fokus, selvom alkoholen brænder en smule."

- René Langdahl Jørgensen, gastro juni/juli 2019.