Med over tredive ingredienser og infusion af rieslingvin er Ferdinand’s Saar Dry Gin en del af tidens innovative bølge indenfor tyske gin, der løfter både cocktails og Gin & Tonics til nye højder.
Denne ”gyldne gin” symboliserer den perfekte balance mellem sødme, syrlighed og bitterhed.
Langt de fleste af de tredive ingredienser i Ferdinand’s gin er hemmelige, men producenten Andreas Vallendar afslører, at den bl.a. indeholder citrontimian, enebær, slåenbær, mandelskaller,
hyben, rose og lavendel fra braklagte vinmarker i den nærliggende Konzer Talchen-dal. Infusionen af rieslingvin i selve ginnen er en iblanding af en semi-tør rieslingvin fra vingården Forstmeister Geltz-Zilliken direkte i det færdigdestillerede ginkoncentrat. Det er netop dette, der gør Ferdinand’s Saar Gin til noget helt særligt.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Information
| Type | Gin |
| Flaskestørrelse | 1,5 liter |
| Dyrkning | Traditionel |
| Alkohol % | 44,00 |
| Proptype | Kork |
Om produktet


