{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Swipen voor 2 additionele foto's

Fevre-Fevre, Chablis 1. Cru Fourchaume 2020

299,00 kr.
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
Type
Hvidvin
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Underområde
Chablis
Årgang
2017
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
13,00
Proptype
Kork
Druer
 100%
Serveringsforslag
Fisk - fede Fisk - lys Lyst kød Skaldyr
Om produktet

FÈVRE-FÈVREs Chablis 1. Cru Fourchaume laves på Chardonnay-druer som dyrkes på 12 ha. på den vinmark, som af mange vurderes som den bedste 1. Cru i Chablis. Den lang skråning vender direkte mod solen og giver altid druerne en perfekt modning. Undergrunden er meget stenholdig (især kalk) og tillader kun en begrænset udbytte. Vinstokkene er plantet i 1942 og i 1989. Vinen er vinificeret 100% i temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Gæringen efterfølges af en modning ”sur lie” (med bundfald). Processen varer i min. 12 måneder, og efter sammenstikningen og en meget let filtrering (efter årgangen) bliver vinen aftappet og frigivet, ofte efter en yderligere modning på flaske.

Chablis 1. Cru Fourchaume har en dyb, en smule eksotisk, aromatisk duft med nuancer af appelsinskal, gule ferskner og mango og samtidig en meget ren og mineralsk stil. I smagen åbner vinen sig hurtigt. Først en smule lukket og mineralsk, men derefter utrolig charmerende, dyb og kompleks, med en næsten sart finish.

Server den til skaldyrs- eller fiskeretter men også til hvidt kød i lyse saucer.

Frankrig