Dino er opkaldt efter Giovannis far som grundlagde vingården tilbage i 1968 og er en hyldest til ham. Det som Giovanni ønsker her er at gå helt tilbage til rødderne, gøre alt som man gjorde i gamle dage, uden at maskere frugtens karakter. Vinen er lagret i historiske amphora, kaldet ochi, som er fremstillet af familiens eget terrakottafirma. Druerne høstes i hånden og fyldes ned i lerkrukken, hvor de ligger i 12 måneder, ufiltreret og uforstyrret. Krukkerne står i vinkælderen ved naturlig høj fugtighed og stabil temperatur. Vinen tilsættes ingen svovl, eller andre ting, men udvikler sig naturligt og langsomt i krukken. Først kommercielle årgang af denne vin var 2012, men Giovanni har eksperimenteret med vinen i en håndfuld år inden han valgte af frigive den. Typisk for Fontodi kommer vinen først på markedet, når kvaliteten er helt i top. Vinen er tappet ufiltreret og uden svovl.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Fontodi, Dino 2016
- Pris pr. stk. v/1 stk.: 349,00 kr.
- Pris pr. stk. v/6 stk.: 314,10 kr.
Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
| Type | Rødvin |
| Land | Italien |
| Område | Toscana |
| Underområde | Chianti Classico |
| Årgang | 2016 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 13,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 100% |
| Serveringstemperatur | 12-15°C |
| Serveringsforslag | Lyst kød Pasta & Pizza |
Om produktet


