"Sur Lie" betyder på fransk, at vinen har ligget "på bundfaldet", altså gærresterne, i en længere periode. Metoden kendes primært fra Champagne, og giver i sig selv en federe, dybere og rigere vin. Desuden er ’Sur Lie’ sammenstukket af flere årgange, der har lagret på franske egetræsfade på mellem 225 og 450 liter.
Sammenstikningen af modne og unge årgange giver yderligere kompleksitet – man får både fine, friske frugtnoter fra de yngre år og mere komplekse toner fra den ældre vin.
Den perfekte vin til mørk chokolade, marinerede bær, kager – og ikke mindst risalamande.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Information
| Type | Frugtvin |
| Land | Danmark |
| Flaskestørrelse | 50 cl |
| Dyrkning | Traditionel |
| Alkohol % | 14,00 |
| Proptype | Kork |
Om produktet

Anmeldelser
Frants Bech Weibel -
2021-02-23
Jeg er mere til den billigere udgave, men den smager også ganske fint
Allan Uth
2020-10-29
Ikke helt så sød som forventet, lidt sur..
Svend Eik Ejstrup
2020-07-31
Næsten likør - fint dansk produkt.
Søren Bjerre
2020-05-07
Den bedste Frederiksdal jeg har fået. Mangler lidt i syren.

