Duft af solbær, kirsch, peber og viol. Mellemfyldig med dyb frugtighed og bløde tanniner.
God allround madvin, der passer til de fleste kødretter. Særlig god til retter med fjerkræ, lam eller gris og gerne i middelhavsinspirerede tilberedninger.
Guigal er vokset eksplosivt siden da. i 2000 opkøbte man både Grippat og Vallouit og fik dermed udvidet besiddelserne i Hermitage og St. Joseph betragteligt. Det toprestaurerede Chateau Ampuis er idag familiens imposante hovedsæde, og Guigal står som hele Rhônedalen kvalitetsmæssige og økonomiske fyrtårn.
Guigal opkøber store mængder druer fra små avlere, stiller enormt store krav til kvaliteten og betaler bedre end alle andre. Derfor har Guigal altid et fantastisk råmateriale at arbejde med, samtidig med at kun det allerbedste materiale ryger i den begrænsede produktion af topvinene. Generelt er det forholdvis moderne og frugtdrevne vine. Lagring på små barriques spiller en central rolle, men vinene virker aldrig domineret af fad. Guigal har siden 2003 haft sin egen bødker, som laver 500 nye tønder om året.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Guigal, Cotes du Rhone Rouge 2016
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
| Type | Rødvin |
| Land | Frankrig |
| Område | Rhône |
| Underområde | Côtes du Rhône |
| Årgang | 2016 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 14,50 |
| Druer | 50% 40% 10% |
| Serveringsforslag | Fjerkræ Lyst kød |
Om produktet

Frankrig

