Jean-Luc Colombo fremstiller Les Forots (skovene) af en usædvanlig sammensætning af 51% Grenache druer fra Sydrhône og 49% Syrah druer fra Nordrhône. Efter vinifikation i temperaturkontrollerede ståltanke lagres vinen i 9 måneder heraf 25% på 1-4 år gamle egetræsfade.
I glasset bliver man mødt af harmoniske noter af lakrids, modne frugter og et strejf af mynte. Smagen er tydeligt blød og i smuk balance med smidige og elegante tanniner. Vinen bør nydes 2-5 år fra høståret, f.eks. som ledsager til ande-carpaccio eller kalvekøds-osso bucco.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Jean-Luc Colombo, Côtes du Rhône, Les Forots 2015
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
| Lagring | 2;5 år fra høstår |
| Type | Rødvin |
| Land | Frankrig |
| Område | Rhône |
| Underområde | Côtes du Rhône |
| Årgang | 2015 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 13,50 |
| Druer | 51% 49% |
| Serveringsforslag | Fjerkræ Lyst kød Mørkt kød Vildt |
Om produktet

Frankrig
Anmeldelser
Mikkel Petersen
2021-03-10
Tørret kød, knuste peberkorn, blomstervand og syrnet fløde i duften. Smagen har sød lakrids og krydderbolche og fast let/moderat tannin. Rigtig flot vin

