I 1841 begyndte justitsråd J.J. Jacobsen at fremstille kirsebærvin på Danmarks første vingård. Lige siden er vinen blevet fremstillet i nøje overensstemmelse med de forskrifter, der allerede i 1700-tallet var kendt på fornemme fynske herregårde. I dag har vinen vundet hæder overalt i verden under navnet Kijafa.
Smagsnoter: Kijafa er fremstillet af nøje udvalgte kirsebær, der gør bouquet’en sød og behagelig, og smagen blød og rund. Eftersmagen er lang, med et tydeligt strejf af frugt og mandel.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Kijafa, Kirsebærvin 16% 75 Cl
Ikke på lager
Information
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Dyrkning | Traditionel |
| Alkohol % | 16,00 |
| Proptype | Skruelåg |
Om produktet


