{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Laurent Miquel, Cinsault-Syrah rosé, Père et Fils 2021

Fra 69,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 85,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 69,00 kr.
Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Rosévin
Land
Frankrig
Område
Languedoc-Roussillon
Årgang
2020
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
12,50
Proptype
Skruelåg
Serveringsforslag
Apéritif Fisk - fede Fjerkræ
Om produktet

Laurent Miquel - passion og tradition

Laurent Miquels familie har dyrket vin i Languedoc siden 1791. Det har givet en unik forståelse for Languedocs terroir og hvilke vine der kan produceres; en viden som er blevet givet videre fra generation til generation. Laurent Miquel har en solid baggrund med en masters ingeniør uddannelse lige som han er uddannet ønolog fra universitetet i Montpellier. Med en stor portion passion i bagagen har Laurent Miquel viet sit liv til at sikre Languedoc en plads blandt de store klassiske vinområder i Frankrig.


Languedoc - Frankrigs mest varierede vinregion

Det er ingen overdrivelse, at Languedoc er blandt Frankrigs mest spændende og varierede vinregioner. I dette område, der stækker sig langs Middelhavskysten fra Provence og til den Spanske grænse er der blevet dyrket vin i mere end 2000 år. Laurent Miquel råder over godt 160 ha vinmarker med naturligt lavt ydende vinstokke i den bedste alder. Markerne ligger ved Lagrasse i Corbières og højt oppe i bakkerne i Saint Chinian.


Passion for marker og vinstokke

Den "hemmelige ingrediens", der sætter Laurent Miquels vine i en klasse for sig, er Laurents dybe passion for både marker og vinstokke. Det resulterer i druer af exceptionelt høj kvalitet. Vi forsøger altid at forbedre fra år til år, siger Laurent Miquel, der i øvrigt dyrker sine druer efter "culture raisonée" eller Biodynamiske principper. Laurent har specialiseret sig i at skabe vine på de noble druesorter Syrah og Viognier, der trives ekstraordinært godt i området omkring Saint Chinian.


Pere et Fils Rosé Cinsault - Syrah

En herlig vin, der understreger hvor gode Sydfrankrigs Rosé-vine kan være. Laurent Miquel har brugt 80 % Cinsault druer, der giver en livgivende friskhed og elegance, og 20 % Syrah, der tilfører fyldighed og intense aromaer af røde bær, der især bemærkes i vinens lange finish. Med Père Et Fils får du en superlækker rosé, der gør sig lige godt som et glas i utide, som aperitif, ved frokostbordet en sommerdag, eller når der er tændt op i grillen, og du skal have f.eks. kylling.

 

Frankrig