Flot og saftig Barbera med skøn intens frugt og milde krydderier, tanninerne er bløde og afslutningen finesserig. En vin i absolut harmoni. Vinen tilbringer 12 måneder på nye fransks egetræsfade efterfulgt af en periodes flaskelagring inden frigivelse. Vinen har fået navnet, Egidio – for at ære Bosios grundlægger.
Perfekt ledsager til pasta, risotto, kalv og lyst fjerkræ.
Vinen har fået navnet, Egidio – for at ære Bosios grundlægger.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Serveringsforslag
Information
| Type | Rødvin |
| Land | Italien |
| Område | Piemonte |
| Underområde | Alba |
| Årgang | 2016 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 14,50 |
| Druer | 100% |
| Serveringsforslag | Lyst kød Oste - milde Vildt |
Om produktet

Italien

