Appassimento er en metode man aller bedst kender fra Amarone, hvor druerne tørres inden de presse. Herved opnår man en større intensitet, da druerne smider meget af deres vandindhold. Resultatet bliver en vin med en bagvedliggende sødme. Modsat amarone, er denne udgave lavet på barberadruen, hvilket giver et generelt lettere udtryk. Jordbær, kirsebær, sød lakrids og amaretto danser op ad glasset, tanninerne er fine og få, mens syren retter op på den velbalancerede sødme.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Luca Bosio, Piemonte Barbera Appassimento 2019
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
| Egen import | VMV Retail |
| Type | Rødvin |
| Land | Italien |
| Område | Piemonte |
| Årgang | 2019 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 14,00 |
| Proptype | Kork |
| Serveringsforslag | Hyggevin / Terrassevin Mørkt kød |
Om produktet

Italien
Anmeldelser
Jakob Madsen
2020-11-16
Dejlig blød og let drikkelig. Meget fyldig, med med en anelse syre så det ikke kammer over. God balance.

