Brauneberger Mandelgraben er en meget blandet vinmark, som går fra næsten flad og helt op til skoven. Netop det unikke mikroklima giver mulighed for at fremstille eiswein i de bedste årgange. Kunsten ved eiswein er at høste sunde druer der har hængt på vinstokken, frem til minus 7 grader. Det fryser vandet, men ikke den del af mosten der har syre, sukker og smag. På den måde får man en most med høj sødme, masser af syre og et helt rent udtryk.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Serveringsforslag
Information
| The Wine Advocate Point | 92 |
| Type | Dessertvin |
| Land | Tyskland |
| Område | Mosel |
| Årgang | 2016 |
| Flaskestørrelse | 37,5 cl |
| Alkohol % | 6,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 100% |
| Serveringstemperatur | 8-10°C |
| Serveringsforslag | Desserter - meget søde Oste - kraftige |
Om produktet


