{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Markus Molitor, Kinheimer Rosenberg Spätlese Feinherb 2017

Fra 179,10 kr.
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 199,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 179,10 kr.
Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
The Wine Advocate Point
92
Type
Hvidvin
Land
Tyskland
Område
Mosel
Årgang
2017
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
10,00
Proptype
Kork
Druer
 100%
Serveringstemperatur
10-12°C
Serveringsforslag
Apéritif Fisk - fede Fisk - lys Hyggevin / Terrassevin
Om produktet

Halvtør, elegant, intens og saftspændt Riesling fra den stejle enkeltmark Kinheimer Rosenberg. Delikat, aromatisk og frugtfyldt bouquet med noter af lys fersken, pære, hvide rosenblade og modne citrusfrugter. En mineralsk brise komplementerer den intense, men sarte frugt. I munden opleves vinen blød, givende og let pikant, med en delikat honningsødme, suppleret af en kerne af lyse stenfrugter, passionsfrugt, grape og moden klementin. Rasende mineralsk med en charmerende sødme og læskende syre. En vin der med sin saftige frugt, lette sødme og sprøde syre, er en forfriskende ”stand-alone” vin. Fantastisk sammen med asiatisk inspirerede retter eller serveringer med sødmefulde skaldyr. Thai fiskefrikadeller, grillede rejer, vietnamesiske nuddelsalter, eller den klassiske ”Pad thai” er helt oplagte ledsagere.

Enkeltmarksriesling fra den stejle vinmark Kinheimer Rosenberg, der ligger lige bag byen Kinheimer. En vinmark der ligger med syd/sydvest-vendt eksponering og hvis jordbund er præget af et højt skifferindhold. Alle druer håndhøstes og de helt rene og sunde druer presses let, inden vinen fermenterer i flere timer sammen med skallerne, for at trække mere aroma ud i vinen. Efter dette gæres vinen i store træfade med den naturlige gær. Efterfølgende lagres vinen med bundfaldet i en længere periode inden aftapningen.