MonBirone er Monchiero Carbone’s top-Barbera. Druerne høstes ved fuld modenhed, håndsorteres og gæres langsomt og skånsomt i op til 20 dage. Vinen hældes derefter på små fade af egetræ, hvor den gennemgår den malolaktiske gæring og lagrer på fadene i 15 – 20 måneder. Efter at den er hældt på flaske, lagrer den yderligere 6 måneder i kælderen før frigivelse.
Den endelige vin fremstår mørk i glasset og byder på en kompleks næse med aromaer af kakao, ristet kaffe, enebær samt modne kirsebær og blommer. I munden er den fyldig med en lang eftersmag, hvor såvel frugt og fad samt syre og alkohol er i flot balance. En enestående, fyldig og tæt Barbera, der imponerer og fornøjer på alle niveauer. Server den til langtidssimrede gryderetter, kalveskank, rødvinsbraiseret oksesteg eller svinekæber.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Serveringsforslag
Information
| Type | Rødvin |
| Land | Italien |
| Område | Piemonte |
| Underområde | Barbera d'Alba |
| Årgang | 2015 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 14,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 100% |
| Serveringsforslag | Lyst kød Mørkt kød Oste - milde |
Om produktet

Italien
Anmeldelser
Preben Nielsen
2021-02-18
Lidt ældet, var bedre for nogle år siden.

