{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Paul Cherrier, Sancerre Rouge 2018

Fra 235,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 278,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 235,00 kr.
Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Land
Frankrig
Område
Loire
Underområde
Sancerre
Årgang
2018
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
15,00
Proptype
Kork
Druer
 100%
Serveringstemperatur
12-15°C
Serveringsforslag
Fisk - fede Fjerkræ Fjerkræ (på grillen) Lyst kød
Om produktet

Cherriers eneste rødvin består af 100% Pinot Noir, der emmer af mineralsk substans, mørk frugt og karaktér. Det hele høstes i hånden og dyrkes med et fornyet fokus på bæredygtighed, mens den færdiggærede vin er modnet i ståltanke og store, gamle egetræsbeholdere, der forhindrer andet end druernes egne karakteristika i at skinne igennem.

I næsen kan man derfor først og fremmest det sten- og kalkholdige terroir i form af gnister, flintesten og kridt, der lægger sig om kernen af røde kirsebær, blåbær, lakrids og urter. Smagen er tør med let nappende tanniner, en rank og saftig frugtsyre og en spændstig, krydret eftersmag.

Vi anbefaler servering let nedkølet ved 13-15 grader, evt. med følgeskab af helstegt kylling med timian og peberfrugter, stegt aubergine eller grillet laks med broccoli.