Jaboulet Gigondas Pierre Aiguille er lavet på 80% Grenache, 10% Syrah og 10% Mouvedre fra vinstokke, som er over 40 år gamle og giver et begrænset, der efter lagring 6 måneder på træfade sikrer en god koncentration.
Duften er meget aromatisk med lækkert bid og kølighed og udvikler sig hurtigt i glasset med charmerende jammy nuancer. I munden starter den stuktureret og kontant, men udvikler sig mod det bløde og mere delikate.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Paul Jaboulet, Gigondas, Pierre Aiguille 2018
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
| Type | Rødvin |
| Land | Frankrig |
| Område | Rhône |
| Underområde | Gigondas |
| Årgang | 2017 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 14,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 80% 10% 10% |
| Serveringsforslag | Krydrede retter Mørkt kød Oste - kraftige Vildt |
Om produktet

Frankrig

