Pecchenino har bare en enkelt hektar i Bussia-marken, som de overtog til 2012-høsten, og 2013 er altså anden udgave af Bussia fra familiens hånd. Lagrer 36 måneder på store 'botti' - 2500 liters egefade. Det giver en vin med masser af druekarakter og ikke så meget fadpræg-
Vinen har en rubinrød farve, med et let orange skær. Intens duft af roser og tjære, røde bær og lidt lakrids og krydderurter, som åbner op efter lidt tid i glasset. Fyldig i munden med meget faste tanniner, som virkelig kan mærkes. Lidt lakrids og krydderier i afslutningen. Skal have masser af luft inden servering eller gemmes nogle år. Server i store glas.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Pecchenino, Barolo Bussia 2015
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
| Egen import | WF |
| Body | Medium |
| Acidity | Høj |
| Sweetness | Tør |
| Tannin | Høj |
| Type | Rødvin |
| Land | Italien |
| Område | Piemonte |
| Underområde | Barolo |
| Årgang | 2015 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Alkohol % | 14,50 |
| Proptype | Kork |
| Druer | 100% |
| Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt |
Om produktet

Italien

