Peru 2006 er en limited edition på kun 21 fade, der udtrykker al personlighed i den peruvianske terroir og rigdommen af sukkerrør fra Chicama-dalen, der ligger kun få hundrede kilometer fra den ecuadorianske grænse. Destilleret i 2006, derefter blev denne rom først modnet i elleve år i 200-liters ex-bourbon-fade i kældre i det peruanske destilleri, hvor Angle's Share er reguleret takket være teknisk kontrol af ventilation og fugtighed. Rommen foretog derefter en lang sørejse til Frankrig, hvor den blev ældet yderligere i tre år i Javrezac, i det sydvestlige Frankrig, i 400 liter franske egetønder for at tilføje det berømte Plantation-touch.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Information
| Type | Rom |
| Land | Peru |
| Flaskestørrelse | 70 cl |
| Alkohol % | 47,90 |
| Proptype | Plasticprop |
| Rom sødmegrad | Let sød |
| Rom stilarter | Spansk stil |
Om produktet


