{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Quartz Reef, Pinot Noir Bendigo Estate 2018

Fra 295,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 379,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 295,00 kr.
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Levering 7-8 hverdage
Serveringsforslag
Information
James Suckling Point
94
Type
Rødvin
Land
New Zealand
Område
Central Otago
Årgang
2017
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
14,00
Proptype
Skruelåg
Druer
 100%
Serveringstemperatur
12-15°C
Serveringsforslag
Fisk (på grillen) Fjerkræ Lyst kød
Om produktet

For Winemaker Rudi Bauer handler vinproduktion om at bevare og optimere balancen i vinmarkens eget økosystem. Kun på den måde kan man skabe optimale vækstbetingelser for de 30 år gamle vinstokke, og først derefter kan man begynde at tale om druer og hvordan vinen er lavet. Dette pragteksemplar af Central Otago Pinot Noir er således vildgæret i små gæringstanke - kun omrørt nænsomt ved håndkraft og herefter lagret et år i franske egetræsfade (50% nye).

I glasset står vinen lys teglstensrød og en matchende fin, let sødmefuld aroma (typisk for Central Otago) af mørke bær, lidt mynte, frisk peber, hindbær og et strejf af jord og svampe. På tungen har vinen en stilren fin struktur af bær, krydderier, rank syre og velintegrerede egetræsnuancer, som afslutter med lidt chokolade og bløde tanniner. En smuk vin med en stor kompleksitet og derfor en masse muligheder!

Nyd den til grillet laks, stegte rodfrugter, kylling eller sågar rødt kød med dertilhørende svampesauce.

Anmeldelser

Per Frederiksen
2021-04-13
Vidunderlig bouquet og delikat vin. En bekræftelse på, at de bedste Pinot Noir'er i NZ kommer fra Otago.
sten vallentin jørgensen -
2021-04-13
Klassisk Pinot med god fylde og fantastisk længde for en rimeligt prissat vin. Godt køb!