Ricard er en pastisdrik, som blev kreeret i 1932 af Poul Ricard i Provence, og den er i dag indbegrebet af fransk livsstil og Frankrigs absolutte nationaldrik. Ud over stjerneanis, fennikel og lakridsrødder anvendes en unik blanding af spændende provencekrydderier.
Ricard nydes med mindst 5-7 dele iskoldt vand. Det er vigtigt, at den fortyndes med mindst fem dele vand, idet smagen ellers kan virke for kraftig.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Information
| Type | Pastis |
| Flaskestørrelse | 70 cl |
| Dyrkning | Traditionel |
| Alkohol % | 45,00 |
| Proptype | Skruelåg |
Om produktet


