Taylors Vintage Port 2003, der blev belønnet med 100 points af Robert Parker, er både klar til at blive drukket nu, men kan sagtens holde sig 10 år i kælderen.
Når du serverer den skal du huske, at vintage portvin har tilbragt lang tid i flasken, hvilket betyder at tanninerne og farven er polymeriseret og således blevet til bundfald. Derfor bør du først og fremmest lade vinen stå oprejst i 48 timer inden den skal drikkes. Dernæst er det en fordel at dekantere den 2-3 timer før servering. Slutteligt bør du sørge for at dele den med et selskab, som sætter pris på portvinens kunst og kan nyde den sammen med dig.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Information
| The Wine Advocate Point | 100 |
| Type | Portvin |
| Land | Portugal |
| Område | Douro |
| Årgang | 2003 |
| Flaskestørrelse | 75 cl |
| Dyrkning | Traditionel |
| Alkohol % | 20,50 |
| Proptype | Kork |
Om produktet


