{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Swipen voor 2 additionele foto's

Tenuta Le Mortelle, Botrosecco 2013

179,00 kr.
Levering 5-6 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Land
Italien
Område
Toscana
Årgang
2013
Flaskestørrelse
75 cl
Dyrkning
Traditionel
Alkohol %
13,50
Proptype
Kork
Druer
 40%  60%
Serveringsforslag
Grøntsagsretter & salater Lyst kød Oste - milde
Om produktet

Botrosecco fremstilles af 60% Cabernet Sauvignon og 40% Cabernet Franc. Druerne afstilkes, knuses og gennemgår en 4 - 5 dage lang koldmaceration for at ekstrahere et maksimum af aromaer. Når gæringen sættes i gang stiger temperaturen til 25° C. I de følgende 15 dage forbliver mosten i skindkontakt, og man sørger jævnligt for, at drueskallerne skubbes ned i mosten således, at kun de fineste og blødeste tanniner ekstraheres. Efterfølgende lagres vinen på egefade i 12 måneder, hvorefter den tappes så på flaske, hvor den hviler i yderligere et år, før den sendes på markedet.

Botrosecco imponerer med en smuk dybrød farve. Duften er besnærende med noter af moden frugt, balsamico og vanilje. Smagen er blød og fyldig med præg af modne mørke frugter som solbær, blommer og kirsebær. Eftersmagen er lang og vedvarende. Server Botrosecco til kødretter som lam, kalv eller okse, og til medium kraftige, faste oste.

Italien

Anmeldelser

Peter Frandsen
2020-04-14
En vin med fin balance men uden at sætte et aftryk