Gin havde et noget tvivlsomt ry dengang i 1761, da den kun 25-årige idealist Thomas Dakin begyndte at destillere efter sin helt egen opfindsomme og ikke mindst omhyggelige metode. 1761 er med andre ord året, hvor den moderne kvalitetsgin blev født, og Thomas Dakin er dens fødselshjælper og forfader.
Pudsigt nok startede eventyret i The Warrington Academy, hvor også manden, der skulle bane vejen for tonic, var medlem. Joseph Priestley er i dag kendt som ’opfinderen’ af kulsyre i sodavand. Siden er produktionen flyttet fra Warrington til industri- og kunstnerbyen Manchester.
Thomas Dakin er en super premium, small batch gin af London Dry Gintypen, skabt på 11 forskellige botaniske forekomster, heriblandt naturligvis enebær, engelsk koriander, orangeskal – og den livgivende peberrod! Den ædle gin er resultatet af dedikeret håndværk, hvor kvalitet vejer tungere end kvantitet.
Den eksklusive flaske er udført i massivt våbengråt glas med præg og forsynet med ægte korkprop.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}
Om produktet


