{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"LCP Test","headline_type":"h1","anchor_text":"1337","offers_only":"0","use_times_bought":"TimesBought","autoscroll":"0","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","show_out_of_stock_items":"1"}

Weingut Rieger, Pinot Noir Blanc de Noirs Bio 2020

135,00 kr.
Ikke på lager
Serveringsforslag
Information
Type
Hvidvin
Land
Tyskland
Område
Baden
Årgang
2019
Flaskestørrelse
75 cl
Dyrkning
Biodynamisk
Alkohol %
12,00
Proptype
Skruelåg
Druer
 100%
Serveringstemperatur
8-10°C
Serveringsforslag
Fisk - fede Fisk - lys Fjerkræ Grøntsagsretter & salater Lyst kød
Om produktet

Pinot Noir Blanc de Noirs laves på druer, som kommer fra vinmarken Britzinger Sonnhole, hvor vinstokkene er 29 år gamle og vokser på en ler- og sandholdig undergrund. Høstudbyttet holdes nede på ca. 75 hl/ha., og dyrkningen foretages efter biodynamiske principper. Når man presser skindet fra den blå Pinot Noir drue, kan man lave en hvid most, hvilket er tilfældet med denne Blanc de Noirs. Gæringen starter spontant med druernes egne gærceller og foretages på en kombination af ståltanke og store, ældre træfade. Der foretages løbende omrøringer (battonage), som giver større fedme og intensitet. Vinen er kun ganske let filtreret ved aftapningen.

Vinen er meget elegant, med nuancer af ferskner og grønne pærer. I smagen er den tør og frisk, med god struktur og mineralitet og samtidig en god fylde. Den slutter med bid og god fedme. Serveres til salater, fisk samt fjerkræ og kalv i hvide saucer. Serveringstemperatur: 8°C.